Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aylín Mújica

10. 8. 2013

 Mújica Ricard se narodila 24. 12. 1974 v Havaně, na Kubě. Momentálně žije v Ciudad de Mexico, v Mexiku. Je nejen herečkou, ale také modelkou, moderátorkou, zpěvačkou a baletkou.

Už od osmi let se věnovala folklórnímu tanci, klasickému baletu, choregrafii a hudbě a to na škole Escuela Nacional de Ballet. V 15 letech pokračovala na Instituto Superior de Artes, kde studovala herectvi a v 18 letech pak šla na Escuela Internacional de Cine. V roce 1987 si zahrála první divadelní roli.

V roce 1992 přicestovala do Mexika, aby začala svou kariéru právě tam, a začala pracovat jako modelka, dokonce se objevila ve videoklipech např. od Marcela Cezána, Willyho Chrina či Albita Rodrígueze.

Co se týče zpěvu, své první album s názvem Aylín, které obsahuje 12 písní, vydala v roce 2004.

Byla třikrát vdaná - za kubánského muzikanta jménem Osamu, za televizního producenta Alejandra Gaviru a za Gabriela Valenzuelu, se žije je doposud. Aylín má tři děti, s každým manželem jedno. Její nejstarší syn z prvního manželství se jmenuje Mauro (1993), z druhého manželství má syna Alejandra (2000).Se svým třetím manželem Gabrielem Valenzuleou má dceru Violetu (2010).Pá se rozvedl v roce 2012.

Hrála ve spoustě telenovelách například Marina, kde ztvárnila dvojroli Laury a Veronicy Saldívar, další telenovelou, kde se objevila je Mladí, krásní a zkažení, dále telenovela Aurora.Další telenovelou v roce 1995 byla La Dueňa (Majitelka).
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář